«Πολλοί παίρνουν θέση για την εκποίηση ή η δεύτερη μεγαλύτερη σύσκεψη του αιώνα(;;;) μετά την σύσκεψη στο μουσείο Κυκλαδίτικης Τέχνης»


Πληροφορηθήκαμε ότι πραγματοποιήθηκε μέχρι και σύσκεψη στο Υπουργείο Μεταφορών με τοπικούς παράγοντες – και πώς το λένε –συζήτησαν να αξιοποιήσουν την περιουσία του ΟΣΕ και ιδιαίτερα τους σταθμούς που είναι βέβαια έργα τέχνης, και θα πραγματοποιηθεί και δεύτερη σύσκεψη για να ολοκληρώσουν το έργο τους ή να οριστικοποιήσουν τις συμφωνίες τους. Όπως είπε ο κ. Γιαννακούρας έχει γίνει προσωρινή αναστολή της λειτουργίας του ΟΣΕ και εμείς (εννοεί μάλλον το ΠΑΣΟΚ) η θέση μας είναι να λειτουργήσει πάλι η σιδηροδρομική γραμμή, βέβαια οι σταθμοί θα ενοικιαστούν για 30 χρόνια και όπως καταλάβατε πιθανώς μετά από 30 χρόνια θα λειτουργήσει εάν λειτουργήσει ο ΟΣΕ, και εάν βέβαια ζει ο κ. Γιαννακούρας (εμείς του ευχόμαστε να ζήσει πάρα πολλές δεκαετίες για να το δει). Τεράστιο ενδιαφέρον δείχνει και το επιμελητήριο Αρκαδίας για να κάνει εκθετήριο το σταθμό Τρίπολης όπως λέει, και στη συζήτηση έπεσε και η φοβερή ιδέα, η φοβερή πρόταση αξιοποίησης τμημάτων της γραμμής για ποδηλατοδρόμιο με ειδικά ποδήλατα που είναι ένα ενδιαφέρον σπορ και αναπτύσσεται σε όλη την Ευρώπη, και που πιθανώς να έρθουν ποδηλάτες από όλο τον κόσμο και η Τρίπολη και οι γύρω περιοχές να γεμίσουν με τουρίστες αυτού του νέου σπορ, και να δείτε που δεν θα έχουμε που να τους βάλουμε να κοιμηθούνε.
ΣΗΜ: ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να αναπτύσσεται αυτό το σπορ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ, άλλωστε έχουν ποδηλατοδρόμους στις πόλεις, σε τριτοκοσμικές χώρες μπορεί, χωρίς να είμαστε και απόλυτα σίγουροι.
Δυστυχώς μόνο στην Ελλάδα του Γ. Παπανδρέου γίνονται αυτά, στη χώρα του όποιος προλάβει. Μόνο αν οι πολίτες αντιδράσουν μαζικά και αγωνιστικά μπορούμε να τους εμποδίσουμε γιατί το μόνο που φαίνεται να ξέρουν καλά, είναι να εκποιούν και να καταστρέφουν.
Άραγε τι να λέει ο Τρικούπης για το σιδηρόδρομο της Πελοποννήσου;

11/4/2011
Η Γραμματεία της
«Αγωνιστικής Συνεργασίας Πελοποννήσου»

0 σχόλια: (+add yours?)

Δημοσίευση σχολίου