Έλεγχος στις εγκαταστάσεις του Μορέα


Ο επικεφαλής της «Αγωνιστικής Συνεργασίας Πελοποννήσου» Θανάσης Πετράκος, ζήτησε μετά την επερώτηση που είχε καταθέσει στις 28/4/2011, με την οποία ζητούσε να διενεργηθεί έλεγχος στο χώρο που προγραμματίζει ο Μορέας να γίνει παρασκευαστήριο ασφαλτομίγματος στη Μικρομάνη και να μη δοθεί άδεια λειτουργίας του παρασκευαστηρίου πίσσας του Μορέα στη συγκεκριμένη περιοχή, διότι και υπάρχει παρασκευαστήριο για τις ανάγκες του αυτοκινητόδρομου, όπως τόνισα παραπάνω, αλλά γιατί θα υπάρξουν αρνητικές επιπτώσεις στο περιβάλλον της ευρύτερης περιοχής.
Σήμερα έστειλε νέα επιστολή του προς τον Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας κ. Χρήστο Μαλαπάνη και ζητά να γίνει σήμερα έλεγχος των υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας στο χώρο που ο Μορέας προγραμματίζει να γίνει παρασκευαστήριο ασφαλτομίγματος, για να διαπιστωθεί αν υπάρχουν τουλάχιστον οι απαιτούμενες άδειες.
Με δεδομένο μάλιστα ότι οι κάτοικοι διαμαρτύρονται πάλι διότι η εταιρεία Μορέας επιχείρησε να κατασκευάσει κι άλλα καλούπια και να χτίσει στο χώρο που προγραμματίζει το παρασκευαστήριο ασφαλτομίγματος.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΕΤΡΑΚΟΣ


0 σχόλια: (+add yours?)

Δημοσίευση σχολίου