Εργοστάσιο FULGOR

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Θανάσης Πετράκος και ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Νίκος Χανιάς συνοδευόμενοι από την υποψήφια περιφερειακή σύμβουλο Αλεξία Παναγιώτου και το γραμματέα της ΝΕ Κορινθίας του ΣΥΝ Φάνη Κουρεμπέ επισκέφτηκαν το εργοστάσιο της FULGOR και μίλησαν με τους εργαζόμενους και το ΔΣ του Σωματείου.

Ο Θανάσης πετράκος και ο Νίκος Χανιάς τόνισαν μεταξύ άλλων :
«Είμαστε εδώ για να εκφράσουμε τη συμπαράστασή μας στο δίκαιο σας αγώνα και όχι για καπηλευτούμε και να ψηφοθηρίσουμε πάνω στην αγωνία σας για το μέλλον σας. Όπως γνωρίζετε από τη πρώτη στιγμή βρεθήκαμε στο πλευρό σας.
Καταθέσαμε μέσω της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ για δεύτερη φορά σε εφτά μήνες ερώτηση στη Βουλή στις 20 Σεπτέμβρη με  την οποία ζητούσαμε από τη κυβέρνηση
α) να διασφαλιστούν όλες οι θέσεις εργασίας και
β) να συνεχίσει το εργοστάσιο να λειτουργεί στο ίδιο αντικείμενο και με τον νέο του ιδιοκτήτη.

Θα εντείνουμε την αλληλεγγύη μας στον αγώνα σας με όλους τους τρόπους. Στις 18 του μήνα θα έρθει και ο πρόεδρος της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας στη Κόρινθο να συναντηθεί μαζί σας και με τους εργαζόμενους.
Θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να μη μπείτε στη στρατιά των ανέργων που αυξάνεται δραματικά και στη Πελοπόννησο και σε όλη την Ελλάδα.»

0 σχόλια: (+add yours?)

Δημοσίευση σχολίου